T.O.

Terapie online – sesiuni individuale

Cabinetul este situat în CONSTANȚA. Puteţi să optaţi, dacă doriţi, pentru terapia online.

Dacă vă gândiţi să apelaţi la acest serviciu, probabil faceţi parte din rândul oamenilor ocupaţi sau nu vă aflaţi în acelaşi oraş cu psihologul.

Deasemenea, este posibil să fiţi plecaţi în străinătate şi este de înţeles că vă simţiţi mult mai confortabil să discutaţi în limba maternă despre problemele personale, de natură emoţională sau cognitivă.

La acest tip de serviciu psihologic mai puteţi apela şi în situaţia în care nu sunteţi în măsură să plecaţi de acasă pentru un motiv sau altul, v-aţi mutat în altă localitate sau în altă ţară – pentru o anumită perioadă de timp şi doriţi să continuaţi terapia, sau aveţi nevoie, la un moment dat, de o discuţie cu psihologul.

Cât de eficientă este terapia online şi prin telefon ?

Studiile ştiinţifice efectuate în mai multe ţări demonstrează că şedinţele online (consiliere psihologică sau psihoterapie, individuale, de cuplu sau coaching) au acelaşi efect şi sunt la fel de eficiente că şedinţele care se desfăşoară într-un cabinet. Spre exemplu, o cercetare publicată de Asociaţia Americană de Psihiatrie (Psychiatric Services, April 2012) a evaluat eficacitatea şedinţelor video asupra a 98.609 pacienţi cu probleme de sănătate mentală, rezultând că numărul pacienţilor spitalizaţi s-a diminuat cu 25% în urma utilizării şedinţelor la distanţă.

„Cercetătorii de la Brigham Young University au studiat un grup de 30 de persoane diagnosticate cu depresie severă. În loc de opt vizite la o clinică specializată, participanţii la studiu au primit asistență telefonică din partea terapeuţilor. Durata unei şedinţe telefonice a fost cuprinsă între 21 şi 52 de minute, iar pacienţii nu au primit medicamente antidepresive în urma unei astfel de consultaţii, anunţa psychcentral.com. Şase luni mai târziu, procentul celor care au scăpat de depresie era de 42 % în cazul persoanelor asistate prin telefon şi de aproximativ 50 % în cazul subiecţilor care au beneficiat de terapia clasică, întâlnindu-se față în faţă cu terapeutul.”

Serviciile psihologice online înregistrează o creştere importantă în ultima perioadă, dar îşi justifica rolul şi importanţa prin faptul că sunt eficiente şi foarte practice.


Cum procedez ?


Dacă doriți să vă programați la psih. psihoterapeut Victor Adrian Gavrilov:

Plata se face în contul:

 • Titular: VICTOR GAVRILOV
 • IBAN: RO44 RZBR 0000 0600 1557 9353
 • Valută: Lei
 • Numele băncii: Raiffeisen Bank
 • Cod Swift: RZBRROBU
 • Telefon: 0744 812 076

Menţionaţi nume şi prenume.

Primele două ședințe costă 230 lei fiecare (Pregatire 1 & Pregatire 2; 90 minute/ședință). În şedinţele de pregătire se stabilesc obiectivele terapiei, primiţi foarte multe informaţii, experimentaţi modalitatea de lucru, faceţi testele de sugestibilitate pentru a vedea cât de potrivită este aceasta terapie (în hipnoză) pentru dvs.. În mod normal toate acestea ar trebui să fie absolut suficiente pentru a vă lămuri dacă doriţi să rezolvaţi ceea ce aveţi de rezolvat şi să obţineţi ceea ce vreţi, prin hipnopsihoterapie. Începând cu ședința a 3-a, puteți opta pentru ședințele de 45 minute / 150 lei (hipnoterapie clasică și modernă sau relaxare cu imagerie dirijată) sau ședințe complete, de 75 minute / 200 lei (hipnopsihoterapie). Recomand ședințele complete.

Dacă faceți plata din magazinul online, veți beneficia de un discount între 5% și 33% (discount-ul este deja inclus în pachete). Recomand unul din abonamentele care se găsesc în „magazinul online”. Abonamentele vă asigură acces la înregistrările cabinetului pe o perioadă de 7/14/30 zile și la 1/2/3 teste de personalitate. În aceste înregistrări veți găsi informații despre tehnicile de relaxare și câteva exerciții practice care vă vor ajuta să vă eliberați de stres și să vă atingeți obiectivele. Pentru cei care doar ce încep terapia, vor achiziționa „Primele 2 ședințe de pregătire” după care vor achiziționa „sesiuni standard 45 de min.” sau „sesiuni standard de 75 de min.” (recomand sesiunile de 75 min.), iar pentru a beneficia de un discount mai mare, se poate achiziționa „pachetul de 11 sesiuni” (atenție! pachetul de 11 sesiuni nu vă oferă acces la primele 2 ședințe de pregătire). Sesiunile plătite din magazinul online le veți face cu psih. Victor Adrian Gavrilov.

Pentru sesiunile/abonamentele cumpărate din „magazinul onlinenu se percep taxe suplimentare (cabinetul suportă comisioanele, dvs. plătiți doar cât este menționat).

După plată, mă puteți suna, sau trimiteți confirmarea (poza):

Imediat după, stabilim programarea ședinței.

Întâlnirile vor avea loc avea loc pe skype sau pe zoom. Recomand zoom. Aplicația se descarcă gratuit și este disponibilă și pe laptop/pc și pe telefon (ios sau android). Recomand să aveți căști.

Calitatea audio este excelentă. Avem microfon de studio, versiune profesională, cu diafragma mare si format polar cardioid. Asigură recepția foarte bună a sunetelor emise din fața microfonului și izolează sunetele venite din laterale – pentru cât mai puțin zgomot de fundal. 

Adresa mea de skype este: https://join.skype.com/invite/kNt0mHMl0uSE

Daca preferați zoom, link-ul conferinței îl veți primi pe mail sau pe whatsapp.

Preview sunet microfon

Dacă doriți să vă programați la psih. psihoterapeut Nicoleta Boghianu:

Plata se face în contul:

 • Titular Nicoleta Boghianu
 • IBAN:RO03 RZBR 0000 0600 1416 9905
 • Valuta: lei
 • Numele băncii: Raiffeisen Bank
 • Cod Swift: RZBRROBU
 • Telefon: 0770 241 591

Menţionaţi nume şi prenume.

Pentru ședințele de 45 min. (varianta minimă) veți achita 200 lei, pentru ședințele de 75 min. (varianta medie) veți achita 300 lei, iar pentru ședințele de 90 min. (varianta maximă) veți achita 400 lei.

După depunere, trimiteți confirmarea (poza) la această adresă de mail: [email protected], iar apoi sunați la 0770 241 591 pentru a stabili programarea ședinței.

Întâlnirile vor avea loc avea loc pe skype sau pe zoom. Recomand zoom. Aplicația se descarcă gratuit și este disponibilă și pe laptop/pc și pe telefon (ios sau android). Recomand să aveți căști.

Adresa mea de facebook este: https://www.facebook.com/nicoleta.boghianu

Adresa mea de skype este: https://join.skype.com/invite/cjBk7nuL1sMV

Daca preferați zoom, link-ul conferinței îl veți primi pe mail sau pe whatsapp.


Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *