Terapie online

Terapie online – sesiuni individuale

Cabinetul este situat în CONSTANȚA. Puteţi să optaţi, dacă doriţi, pentru terapia online.

Dacă vă gândiţi să apelaţi la acest serviciu, probabil faceţi parte din rândul oamenilor ocupaţi sau nu vă aflaţi în acelaşi oraş cu psihologul.

Deasemenea, este posibil să fiţi plecaţi în străinătate şi este de înţeles că vă simţiţi mult mai confortabil să discutaţi în limba maternă despre problemele personale, de natură emoţională sau cognitivă.

La acest tip de serviciu psihologic mai puteţi apela şi în situaţia în care nu sunteţi în măsură să plecaţi de acasă pentru un motiv sau altul, v-aţi mutat în altă localitate sau în altă ţară – pentru o anumită perioadă de timp şi doriţi să continuaţi terapia, sau aveţi nevoie, la un moment dat, de o discuţie cu psihologul.

Cât de eficientă este terapia online şi prin telefon ?

Studiile ştiinţifice efectuate în mai multe ţări demonstrează că şedinţele online (consiliere psihologică sau psihoterapie, individuale, de cuplu sau coaching) au acelaşi efect şi sunt la fel de eficiente că şedinţele care se desfăşoară într-un cabinet. Spre exemplu, o cercetare publicată de Asociaţia Americană de Psihiatrie (Psychiatric Services, April 2012) a evaluat eficacitatea şedinţelor video asupra a 98.609 pacienţi cu probleme de sănătate mentală, rezultând că numărul pacienţilor spitalizaţi s-a diminuat cu 25% în urma utilizării şedinţelor la distanţă.

„Cercetătorii de la Brigham Young University au studiat un grup de 30 de persoane diagnosticate cu depresie severă. În loc de opt vizite la o clinică specializată, participanţii la studiu au primit asistență telefonică din partea terapeuţilor. Durata unei şedinţe telefonice a fost cuprinsă între 21 şi 52 de minute, iar pacienţii nu au primit medicamente antidepresive în urma unei astfel de consultaţii, anunţa psychcentral.com. Şase luni mai târziu, procentul celor care au scăpat de depresie era de 42 % în cazul persoanelor asistate prin telefon şi de aproximativ 50 % în cazul subiecţilor care au beneficiat de terapia clasică, întâlnindu-se față în faţă cu terapeutul.”

Serviciile psihologice online înregistrează o creştere importantă în ultima perioadă, dar îşi justifica rolul şi importanţa prin faptul că sunt eficiente şi foarte practice.


Cum procedez ?


Dacă doriți să vă programați la psih. psihoterapeut Victor Adrian Gavrilov:

Plata se face în contul:

 • Titular: VICTOR GAVRILOV
 • IBAN: RO44 RZBR 0000 0600 1557 9353
 • Valută: Lei
 • Numele băncii: Raiffeisen Bank
 • Cod Swift: RZBRROBU
 • Telefon: 0744 812 076

Menţionaţi nume şi prenume.

Primele două ședințe costă 230 lei fiecare (Pregatire 1 & Pregatire 2; 90 minute/ședință). În şedinţele de pregătire se stabilesc obiectivele terapiei, primiţi foarte multe informaţii, experimentaţi modalitatea de lucru, faceţi testele de sugestibilitate pentru a vedea cât de potrivită este aceasta terapie (în hipnoză) pentru dvs.. În mod normal toate acestea ar trebui să fie absolut suficiente pentru a vă lămuri dacă doriţi să rezolvaţi ceea ce aveţi de rezolvat şi să obţineţi ceea ce vreţi, prin hipnopsihoterapie. Începând cu ședința a 3-a, puteți opta pentru ședințele de 45 minute / 150 lei (hipnoterapie clasică și modernă sau relaxare cu imagerie dirijată) sau ședințe complete, de 75 minute / 200 lei (hipnopsihoterapie). Recomand ședințele complete.

După depunere, trimiteți confirmarea (poza):

Imediat după, stabilim programarea ședinței.

Întâlnirile vor avea loc avea loc pe skype, facebook, zoom sau webex meetings. Recomand zoom. Aplicația se descarcă gratuit și este disponibilă și pe pc și pe telefon (ios sau android).

Muzica de fundal pe care o folosesc este aceasta: https://www.youtube.com/watch?v=9PZSF1r1tjw. Pentru o experiență similară cu cea din cabinet, fiecare participant îşi va porni singur muzica de relaxare când începem sesiunea. Recomand să aveţi la dispoziţie un laptop/pc (pentru a vă regla muzica la volumul dorit). De asemenea să aveţi şi căşti (pot fi chiar căştile de la telefon). În cazul în care nu aveţi laptop/pc, vă puteţi alătura de pe telefon, dar va trebui să aveţi un al doilea dispozitiv de pe care să vă puneţi muzica de relaxare.

Calitatea audio este excelentă. Avem microfon de studio, versiune profesională, cu diafragma mare si format polar cardioid. Asigură recepția foarte bună a sunetelor emise din fața microfonului și izolează sunetele venite din laterale – pentru cât mai puțin zgomot de fundal. 

Adresa mea de facebook este: https://www.facebook.com/adrianvictorgavrilov

Adresa mea de skype este: https://join.skype.com/invite/kNt0mHMl0uSE

Daca preferați zoom sau webex meetings, link-ul conferinței îl veți primi pe mail sau pe whatsapp.

Preview sunet microfon

Dacă doriți să vă programați la psih. psihoterapeut Nicoleta Boghianu:

Plata se face în contul:

 • Titular Nicoleta Boghianu
 • IBAN:RO03 RZBR 0000 0600 1416 9905
 • Valuta: lei
 • Numele băncii: Raiffeisen Bank
 • Cod Swift: RZBRROBU
 • Telefon: 0770 241 591

Menţionaţi nume şi prenume.

Pentru ședințele de 45 min. (varianta minimă) veți achita 200 lei, pentru ședințele de 75 min. (varianta medie) veți achita 300 lei, iar pentru ședințele de 90 min. (varianta maximă) veți achita 400 lei.

După depunere, trimiteți confirmarea (poza) la această adresă de mail: [email protected], iar apoi sunați la 0770 241 591 pentru a stabili programarea ședinței.

Întâlnirile vor avea loc avea loc pe skype, facebook, zoom sau webex meetings. Recomand zoom. Aplicația se descarcă gratuit și este disponibilă și pe pc și pe telefon (ios sau android).

Muzica de fundal pe care o folosesc este aceasta: https://www.youtube.com/watch?v=9PZSF1r1tjw&t. Pentru o experiență similară cu cea din cabinet, fiecare îşi va porni singur muzica de relaxare când începem sesiunea. Recomand să aveţi la dispoziţie un laptop/pc (pentru a vă regla muzica la volumul dorit). De asemenea să aveţi şi căşti (pot fi chiar căştile de la telefon). În cazul în care nu aveţi laptop/pc, vă puteţi alătura de pe telefon, dar va trebui să aveţi un al doilea dispozitiv de pe care să vă puneţi muzica de relaxare.

Adresa mea de facebook este: https://www.facebook.com/nicoleta.boghianu

Adresa mea de skype este: https://join.skype.com/invite/cjBk7nuL1sMV

Daca preferați zoom sau webex meetings, link-ul conferinței îl veți primi pe mail sau pe whatsapp.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *